KEPKULDES ÁLTALÁNOS SZERZÕDÉSI FELTÉTELEK

Kapcsolatfelvétel: [email protected] e-mail címen

___________________

 

(Utoljára frissítve: Május 17, 2020)

 

1.      Áttekintés

 

Üdvözöllek a Szürti Szilárd Dávid E.V. által üzemeltetett Kepkuldes.com weboldalon

 

Ezeket a szolgáltatásokat és weboldalt Szürti Szilárd Dávid E.V. biztosítja számodra a keptukuldes.com címen. Egyéni vállalkozás nyilvántartási száma: 52484490, bejegyzett székhelye: Magyarország, 4031 Debrecen, Derék utca 142. 4/37.

 

Ezek az Általános Szerzõdési Feltételek (“ÁSZF“) határozzák meg a hozzáférésed és használatod módját bármilyen kép feltöltésére, tárolására, elérésére irányuló tevékenységed esetén a Kepkuldes-en, beleértve a www.Kepkuldes.com címet, valamint minden olyan szolgáltatást, amit a Kepkuldes (továbbiakban “Szolgáltatások“) használatával közvetetten használhatsz. Ha a szolgáltatásokat más entitás nevében használod, a te felelõsséged ezeknek a feltételeknek az elfogadása az egyéb entitás nevében, és a te felelõsséged annak a garantálása, hogy joggal rendelkezel a szolgáltatás ily módon történõ használatára. A szolgáltatásokat csak akkor használhatod, ha ezeket a szerzõdési feltételeket elfogadod. Ha nem fogadod el, ne használd a szolgáltatásainkat.


Ha kérdésed van a weboldallal vagy a szerzõdési feltételekkel kapcsolatosan, írj e-mailt ide: [email protected]

 

1.      Áttekintés

2.      Definíciók

3.      Jogi nyilatkozatok, kizárás

4.      Szolgáltatások leírása

5.      Megállapodásod velünk

6.      Adatvédelem

7.      Alkalmazhatóság

8.      Jogosultság

9.      Online felhasználási feltételek

10.  Felhasználó regisztráció

11.  Felhasználó biztonsága

12.  Általad nyújtott tartalmak

13.  Általad beküldött vagy megosztott fájlok

14.  Felhasználói korlátozások

15.  Mit nem lehet feltölteni

16.  Kiegészítõ szolgáltatások

17.  Adatvédelmi nyilatkozat

18.  Intellektuális tulajdon

19.  A te tartalmad a tiéd

20.  DMCA: Digital Millennium Copyright Act

21.  Szerzõi jogi panaszok

22.  Alkalmazandó szerzõi jogi törvények és licensz

23.  Fenntartott jogok

24.  Szoftver

25.  Nyílt forráskód

26.  Tartalom

27.  Cookie tájékoztató

28.  Reklámok és promóciók; Harmadik féltõl származó termékek és szolgáltatások

29.  Elfogadható felhasználási politika

30.  Nincs garancia

31.  Kártalanítás

32.  Felelõsségi nyilatkozat

33.  Felelõsség korlátozása

34.  CAN-SPAM Act

35.  Felhasználói visszajelzés

36.  A személyes adatok és bizalmas információk védelme

37.  Szolgáltatás változása

38.  Információs és adatvédelmi nyilatkozat

39.  Hozzájárulás az elektronikus kommunikációhoz

40.  Kiskorúak adatvédelme (COPPA)

41.  Tartalom megbízhatósága

42.  Büntetõjogi mentesség

43.  Irányadó jog és joghatóság

44.  Felfüggesztés

45.  Elkülöníthetõség

46.  Szerzõi jog licensze

47.  Kapcsolatfelvétel

 

 

2.      Definíciók

 

a)      Általános Szerzõdési Feltételek: Ez a dokumentum, továbbá minden nyilatkozat és szerzõdés, ami ehhez van csatolva. Meghatározza a Felhasználó és a Szolgáltatások jogi kapcsolatát.

b)      Szolgáltatások: Képfeltöltési (és a képek elérését lehetõvé tevõ) szolgáltatás a Kepkuldes.com által.

c)      Web/Weboldal: A weboldal, ahol a Kepkuldes.com a szolgáltatásait nyújtja, amit a Kepkuldes.com és az általa megbízottak kezelhetnek.

d)      Nyújtott termék: a képfeltöltési szolgáltatás, amit a felhasználó használhat.

e)      Jogosultság: A felhasználó az életkora betöltésével és jóváhagyásával szerez jogosultságot a weboldal használatára.

f)       Tartalom: Bármilyen kép, link vagy anyag, amit a felhasználó tölt fel a weboldalra

g)      Intellektuális tulajdon: Minden jogcím és részesedés, amit a weboldal használ.

h)      Irányadó jog és joghatóság: Ez a törvény és a joghatóság kötelezi a Feltételeket, szolgáltatást, megállapodást és irányelveinket. A weboldal és a szolgáltatások használatakor Ön beleegyezik abba, hogy a magyar alkotmánybíróságok kötelezõ érvényûek.

 

3.      Jogi nyilatkozatok, kizárás

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a hozzáférés és a weboldal használata az Ön felelõssége alá tartozik. Ugyanakkor modern és biztonságos technikákat alkalmazunk a rendszerünk megvédésére illetéktelen személyek behatolása ellen, és rendszeresen frissítjük biztonságunkat, amint jobb módszerek válnak elérhetõvé, mindeközben ezt megtesszük, kérjük, vegye figyelembe, hogy egyetlen biztonsági rendszer sem áthatolhatatlan, és az az internettel nem garantálhatjuk, hogy az interneten keresztüli továbbítás során, vagy a rendszereinkben tárolásuk során, vagy más módon a gondozásunk során, az adatok teljesen biztonságban vannak a mások behatolásától. A felhasználó kizárólagos felelõssége, hogy a platformon biztonságban maradjon. A Kepkuldes.com nem vállal felelõsséget semmilyen típusú veszteségért vagy kárért, amelyet Ön a weboldal elérése és használata eredményeként elszenvedhet. A Kepkuldes.com nem vállal felelõsséget más olyan weboldalak tartalmáért, amelyekre a webhely linkeket tartalmazhat, és ha belép egy ilyen linkelt oldalra, és nem ismeri el a szolgáltatási feltételeket és az adatvédelmi irányelveket, akkor a saját felelõsségére jár el. A Kepkuldes.com ilyen webhelyekre mutató hivatkozásának felvétele nem jelenti azt, hogy a Kepkuldes.com jóváhagyta volna az ilyen webhelyek anyagait.

 

A Kepkuldes.com webhely használata saját belátása szerint történik, és az alkalmazandó nemzeti és nemzetközi törvények és rendeletek hatálya alá tartozik. A Kepkuldes.com fenntartja a jogot a weboldal egyes részeinek módosítására, kiegészítésére, áthelyezésére vagy törlésére, illetve a webhely felvételére bármikor, értesítéssel vagy anélkül.

 

4.      Szolgáltatások leírása

 

A Kepkuldes olyan platformon mûködik, amely lehetõvé teszi a felhasználók számára a képfeltöltéssel, a képtár-tárolással és az album készítésével kapcsolatos speciális képfeltöltési és kép-tárolási szolgáltatások (a továbbiakban: szolgáltatások) elérését, és más hasonló szolgáltatásokat. A weboldalon ingyenesen tölthet fel képet, azonban ahhoz, hogy albumot hozzon létre, és weboldalunkon képet tároljon, felhasználói fiókot kell létrehoznia. A Kepkuldes.com nem ellenõrzi a Szolgáltatásokon tárolt vagy azokon keresztül terjesztett Tartalmakat, ideértve, de nem kizárólag azok pontosságát, teljességét, megfelelõségét és jogszerûségét, és a Kepkuldes.com kifejezetten kizárja a Tartalommal kapcsolatos minden felelõsséget. A tartalom a tied, nem a miénk.

 

A Kepkuldes.com Tartalom tartalmazhat linkeket külsõ webhelyekre; A Kepkuldes.com azonban nem vállal felelõsséget semmilyen külsõ webhelyen vagy a weboldalon elérhetõ tartalomért.

 

A Kepkuldes.com nem biztonsági mentési szolgáltatás, és nem úgy mûködik. Bár keményen dolgozunk az adatok biztonságos és biztonságos tárolása mellett, adatait egynél több helyen vagy szolgáltatásban kell biztonságosan tárolni, és nem külön a Kepkuldes.com webhelyen. A Kepkuldes.com nem vállal felelõsséget az Ön adatainak határozatlan idejû megõrzéséért. A sérült, elveszett vagy helyrehozhatatlan adatokért teljes felelõsséget és egyedüli felelõsséget a felhasználó vállal. Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy a Kepkuldes.com fenntartja a jogot bármilyen olyan tartalom törlésére, áthelyezésére és archiválására (beleértve a fiókinformációt is), illetve szerkesztésre, amely az általa megállapítottnak sérti a megállapodást és / vagy az adatvédelmi irányelveket, vagy egyéb módon elfogadhatatlan, és megszünteti az Ön hozzáférését a Szolgáltatások elõzetes értesítés nélkül és saját belátása szerint.

 

5.      Megállapodásod velünk

 

Ezt a webhelyet Szürti Szilárd Dávid E.V és a Kepkuldes.com („Kepkuldes”) irányítja és üzemelteti magyarországi székhelyén. A Kepkuldes nem állítja, hogy a webhelyen található anyagok megfelelõek vagy elérhetõek-e más helyszíneken történõ felhasználásra, és tilos hozzáférni hozzájuk olyan területekrõl, ahol azok tartalma illegális. Azok, akik ezt a webhelyet Magyarországon kívüli helyekrõl akarják elérni, felelõsek az alkalmazandó törvények betartásáért.

 

6.      Adatvédelem

 

Adatvédelmi irányelveink ismertetik, hogyan kezeljük az Ön személyes adatait. A Szolgáltatások használatával Ön elfogadja az adatvédelmi irányelveinket és azt, hogy az Ön adatait az adatvédelmi irányelveinkkel összhangban tudjuk felhasználni. A Kepkuldes Szolgáltatások igénybevételével és azok elõnyeinek felhasználásával felismeri, hogy sok szolgáltatásunk alapja a személyre szabás. E szolgáltatások közül sokat csak akkor tudunk nyújtani, ha személyes adatait személyre szabott tartalom és hirdetések biztosítására használjuk. Kérjük, olvassa el az adatvédelmi irányelveinket, hogy többet megtudjon a személyre szabásról.

 

7.      Alkalmazhatóság

 

These terms and conditions apply to every user or user that place an order on the Kepkuldes web site. Prior to the conclusion of a transaction or order, the text of these general terms and conditions will be made available to the user.

 

8.      Jogosultság

 

Legalább 13 évesnek kell lennie ahhoz, hogy hozzáférhessen a Szolgáltatásokhoz vagy azokat használhassa. Ha egy másik személy vagy szervezet nevében fér hozzá vagy használja a Szolgáltatásainkat, akkor kijelenti, hogy jogosult elfogadni ezeket a feltételeket az adott személy vagy szervezet nevében, és hogy ez a személy vagy szervezet vállalja, hogy felelõs velünk szemben, ha Ön vagy a másik személy vagy szervezet megsérti ezeket a feltételeket.

 

9.      Online szolgáltatási feltételek

 

A jelen Szolgáltatási Feltételek elfogadásával kijelenti, hogy életkora meghaladja a lakóhelyének államában vagy tartományában meghatározott felnõtt életkor alsó határát. Amennyiben ennél fiatalabb vagy, gondviselõdnek vagy szülõdnek engedélyt kell adnia neked, hogy lehetõvé tegye számodra ezen oldal használatát. Nem használhatod szolgáltatásunkat illegális vagy jogosulatlan célokra, és a Szolgáltatás használata során sem sértheti a joghatósága alá tartozó törvényeket (ideértve, de nem korlátozva a szerzõi jogi törvényekre).

 

Tilos átadni számítógépes férgeket vagy vírusokat, vagy bármilyen pusztító jellegû kódot. A Feltételek bármelyikének megsértése vagy megsértése Szolgáltatásainak azonnali megszûnését vonja maga után.

 

10.  Felhasználói regisztráció

 

A Szürti Szilárd Dávid E.V. által nyújtott szolgáltatások használata, a kép feltöltése és a kép tárolása ingyenes, de ahhoz, hogy élvezhesse a webhely további funkcióit, létre kell hoznia egy fiókot a Kepkuldes.com webhelyen (“Fiók”), regisztrálva velünk, megadni nekünk néhány személyes adatod, például mint:

 

És egyéb információk, amelyek ahhoz szükségesek, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat nyújtsuk. Olvas el az adatvédelmi politikánk és a cookie-k oldalán az adatvédelmi adatok feldolgozását, biztonságát és felhasználását.

 

Ön beleegyezik abba, hogy valódi, pontos, aktuális és teljes információt szolgáltat nekünk egy fiók regisztrációjakor, és szükség esetén frissíti az információkat, hogy fiókja és fizetési adatai naprakészek maradjanak. A regisztráció részeként megadja a Kepkuldes számára felhasználónevét és jelszavát a fiókjához (együtt „Fiók hitelesítõ adatok”). A Kepkuldes fenntartja a jogot, hogy megtagadja a nem megfelelõnek ítélt felhasználók regisztrációját vagy törölje azokat.

 

Embernek kell lennie a számla megnyitásához. A „botok” vagy más automatizált módszerekkel regisztrált számlák nem engedélyezettek. Csak egy fiókja lehet.

 

11.  Felhasználó biztonsága

 

Te vagy a felelõs a Fiók-hitelesítõ adatok biztonságáért, valamint a Fiókodhoz kapcsolódóan megrendelt, hozzáféréssel rendelkezõ vagy egyéb módon igénybe vett szolgáltatásokért, valamint az azokkal összefüggésben végrehajtott összes tevékenységért. A fiókok hitelesítõ adatait nem oszthatja meg harmadik felekkel.

 

12.  Általad nyújtott tartalmak

 

Ön beleegyezik abba, hogy a Kepkuldes számára átadott bármely anyag, beleértve a képet, linkeket és a Kepkuldes részére átadott bármilyen egyéb információt igazolva van és jóváhagyja a Kép tárolására való felhasználásra, és nem egy másik szervezet tulajdonában vagy védjegyében van. Te vagy a felelõs, hogy minden rendelkezésre bocsátott anyag törvényesen felhasználható legyen a kép tárolásához. Nem vállalunk felelõsséget az Ön által megadott anyagokért, mivel az engedélyekkel vagy védjegyekkel kapcsolatos kérdésekre vonatkozik, és Ön kijelenti a Kepkuldes számára, hogy minden rendelkezésre bocsátott anyag nem sérti harmadik felek szellemi tulajdonjogait.

 

13.  Általad beküldött vagy megosztott fájlok

 

Feltölthet, feltölthet és megoszthat fájlokat, videókat, képeket, szöveges és egyéb tartalmakat a Szolgáltatásokon vagy azokon keresztül, és ennek során be kell tartania ezeket a feltételeket, valamint az itt hivatkozott szabályokat és irányelveket. A szellemi tulajdonjogok tulajdonjogát megõrzi, amelyet a Fiókjaiban tart. Röviden: ami hozzád tartozik, a tiéd marad.

 

Amikor feltölti, elküldi vagy más módon megosztja a fájljait a Szolgáltatásainkkal vagy azokon keresztül, akkor jogdíjmentes, világméretû licencet ad nekünk a fájljainak felhasználására, tárolására, tárolására, reprodukálására, kommunikálására és terjesztésére. A licencben megadott jogok Szolgáltatásaink üzemeltetésének, népszerûsítésének és fejlesztésének, valamint újak kifejlesztésének korlátozott célja. Gyõzõdjön meg arról, hogy rendelkezik a szükséges jogokkal, hogy megadja nekünk ezt a licencet a Szolgáltatásainkhoz benyújtott tartalmak és fájlok számára.

 

Mivel nehéz a képalkotási URL-címeket kitalálhatatlanul létrehozni, nem garantáljuk, hogy a nyilvános képeket csak az erre mutató linkekkel általad rendelkezõ emberek nézzék meg. Ha megengedi másoknak, hogy hozzáférjenek az Ön adataihoz (pl. Hivatkozást adva számukra az adatokhoz, hogy visszafejtsék azokat), ezen feltételek elfogadása mellett Ön felelõs a cselekedeteikért és mulasztásokért, amíg szolgáltatásaikat használják, és Ön vállalja, hogy teljes mértékben megtérít minket minden követelés, veszteség, kár, bírság, költségek (ideértve a jogi díjakat) és egyéb felelõsségért, ha megsértik ezeket a feltételeket. Ez különösen akkor érvényes, ha Ön egy felhasználói fiók létrehozója.

 

A Szolgáltatások addig teszik elérhetõvé fájljaikat letöltéséig, amíg: (a) A fájlokat elõször letöltik, vagy (b) le nem telik a letöltési linkre érvényes érvényes lejárati dátum (együttesen „Fájl lejárat”), attól függõen, hogy melyik van hamarabb. A fájl lejárta után ésszerû erõfeszítéseket teszünk a fájl(ok) teljes eltávolítására a szolgáltatásokból (valós idõben). Ön kérheti, hogy törölje a Szolgáltatásokon belüli fájljait, e-mailt küldve az [email protected] e-mail címre. Az általunk ellenõrzött mértékben töröljük az Ön fájljait (ha az alkalmazandó törvények megengedik).

Ezenkívül tudomásul veszi és egyetért azzal, hogy a Szolgáltatások nem adatmentési szolgáltatások, vagy úgy készültek, hogy azok egyként legyenek felhasználhatók. Nem szabad támaszkodnia a Szolgáltatásokra a fájljainak biztonsági másolatának készítésére, mentésére vagy tárolására, és kifejezetten nem vállalunk minden olyan felelõsséget, amely a fájljaiban található adatok, információk vagy tartalom elvesztéséért felel. Ezenkívül beleegyezik abba, hogy nem használja a Szolgáltatásokat:

 

• megsérti a törvényeket vagy harmadik fél jogait (ideértve a harmadik fél szellemi tulajdonát és magánéletének jogait);

• Túlzott vagy kéretlen kereskedelmi üzenetek küldése vagy levélszemét bármilyen felhasználó számára;

• rosszindulatú tartalmat vagy vírusokat küldésére;

• mások bejelentkezési adatait, hitelkártya számát vagy más érzékeny információkat szerzõ akcióra;

• más felhasználók zaklatására; vagy

• Gyûlöletkeltõ, fenyegetõ vagy pornográf tartalmat tegyen közzé, amely erõszakot ösztönöz, vagy meztelenséget, grafikus vagy ingyenes erõszakot tartalmaz.

 

14.  Felhasználói korlátozások

 

Ez a Szolgáltatásokról szóló szerzõdés, és Önnek a jelen Szerzõdés nem ad licencet egyetlen szoftverre sem. Nem közvetlenül, vagy közvetetten: nem bonthatja szét, másolhatja vagy más módon megkísérelheti felfedezni a Szolgáltatások forráskódját, objektumkódját vagy annak alapjait, ötleteit vagy algoritmusait, vagy azokba beletartozik, vagy azokba bele nem illeszkedik, Szolgáltatások („Szoftver”); a Szolgáltatások vagy bármely Szoftver alapján módosíthatja, lefordíthatja vagy származékos munkákat hozhat létre; vagy másolni (kivéve archiválási célokra), terjeszteni, zálogjogot adni, átruházni vagy más módon átruházni vagy megterhelni a Szolgáltatások vagy bármely Szoftver jogait; használja a Szolgáltatásokat vagy bármilyen szoftvert idõben megosztott használati vagy szolgáltatási irodai célokra, vagy más módon harmadik fél javára; vagy távolítshaatja el a tulajdonosi megjegyzéseket vagy címkéket.

 

15.  Mit nem lehet feltölteni

 

Tiszteletben tartjuk mások szerzõi jogát, és elõírjuk, hogy szolgáltatásaink felhasználói tartsák be a szerzõi jogi törvényeket. Szigorúan tilos szolgáltatásainkat a szerzõi jogok megsértésére használni. Tilos feltölteni, letölteni, tárolni, megosztani, hozzáférni, megjeleníteni, közvetíteni, terjeszteni, e-mailben elküldeni, linkelni, kommunikálni, továbbítani vagy egyéb módon hozzáférhetõvé tenni olyan fájlokat, adatokat vagy tartalmat, amelyek sértik a bármely személy vagy szervezet. Nem tehet közzé vagy tölthet fel ilyeneket:

 

• Szerzõi jog által védett képek, ha nem rendelkezik a szerzõi joggal

• Erõszak, faji intolerancia vagy bármely személy, csoport vagy szervezet elleni fellépés

• Bármilyen más kép, amelyet illegálisnak lehet tekinteni az USA-ban vagy az EU-országokban

 

Ha nem biztos abban, hogy engedélyezett-e a feltölteni kívánt kép, akkor ne töltse fel azt. A feltöltött képeket nem ellenõrizzük, mert erre erõforrásünk nincs, de bejelentés alapján a feltételeket sértõ képeket figyelmeztetés nélkül eltávolítják, és az ilyen képek feltöltõjét letiltjuk a weboldalon.

 

16.  Kiegészítõ szolgáltatások

 

Ha a Felhasználó bizonyos kiegészítõ szolgáltatások nyújtását kívánja igénybe venni, amelyek nem tartoznak a Szolgáltatások hatálya alá, akkor a kért kiegészítõ szolgáltatások részleteit írásban be kell nyújtania a Kepkuldes-nek. A Felek ezután jóhiszemûen tárgyalnak az ilyen kiegészítõ szolgáltatásokra alkalmazandó feltételekrõl (ideértve a kiegészítõ díjakat és költségeket), és írásban dokumentálják a megállapodott kiegészítõ szolgáltatásokat. Ezt követõen ezeket a kiegészítõ szolgáltatásokat a „Szolgáltatások” részének kell tekinteni. A kétségek elkerülése érdekében a Kepkuldes nem köteles kötelezettséget vállalni további szolgáltatások nyújtására.

 

17.  Adatvédelmi nyilatkozat

 

Adatvédelmi politikánk információt nyújt arról, hogyan gyûjtjük, használjuk és terjesztjük az Ön személyes adatait. Fiók létrehozásával, elõfizetési terv kiválasztásával, vásárlás megszerzésével vagy a Szolgáltatások más módon történõ felhasználásával Ön tudomásul veszi, hogy személyes adatait adatvédelmi irányelveinkben leírtak szerint gyûjtjük, felhasználjuk és közzétesszük.

 

18.  Intellektuális tulajdon

 

A Kepkuldes megõrizheti az összes jogot, címet és érdeklõdést a platformon, a Platform teljesítményén, ideértve a válaszidõket, a terhelési átlagokat, a felhasználási statisztikákat és a tevékenységi naplókat ((együttesen: „Használat Információ”) használati információkat és azok származékos munkáit. Semmilyen anyagot nem másolhat vagy továbbít, kivéve, ha személyes, nem kereskedelmi célra használja. A weboldalunkon bemutatott összes szerzõi jogi, védjegy- és egyéb tulajdonjogi hirdetménynek minden kinyomtatott példányon meg kell jelennie. Egyéb nem Kepkuldes termék, szolgáltatás vagy weboldalunkon található feltöltött kép a harmadik felekhez tartozik, és weboldalunkon csak azonosítás céljából szerepelhet.

 

19.  A te tartalmad a tiéd

 

Amikor szöveget, szoftvert, szkripteket, grafikákat, fényképeket, hangokat, zenét, videókat, audio-vizuális kombinációkat, interaktív funkciókat és egyéb anyagokat tölt fel, amelyeket a Szolgáltatásokon meg lehet tekinteni, vagy azokon keresztül lehet elérni, akkor „Tartalomnak” nevezzük. Ön kijelenti, képviseli és szavatolja, hogy rendelkezik a Tartalom tárolására, megosztására vagy terjesztésére szükséges licencekkel, jogokkal, hozzájárulásokkal és engedélyekkel.

 

A Tartalom minden tulajdonjoga megmarad. Nem állítunk semmilyen tulajdonjogot az Ön Tartalmához vagy annak bármelyikéhez.

 

Ami azt jelenti: Ha létrehozta, akkor az a tied. Ha valamelyik darabját valaki más készítette, engedéllyel kell rendelkeznie, hogy saját felhasználásra tárolja vagy megossza. Nem állíthatjuk, hogy ennek tulajdonosa vagyunk.

 

Annak érdekében, hogy a Kepkuldes.com lehetõvé tegye a Szolgáltatások nyújtását, az Ön számára a Kepkuldes.com számára egy világméretû, nem kizárólagos, jogdíjmentes, allicenchez adható és átruházható korlátozott licencet kell adnia a Kepkuldes.com számára a tartalom megjelenítésére a Szolgáltatásokkal kapcsolatban.

 

20.  DMCA: Digital Millennium Copyright Act

 

A Digital Millennium Copyright Act („DMCA”) és más alkalmazandó törvényeknek megfelelõen a Kepkuldes elfogadta azt a politikát, hogy megfelelõ körülmények között és a Kepkuldes kizárólagos belátása szerint megszünteti azokat az elõfizetõket, akiknek ismételt jogsértõnek tekintik õket. A Kepkuldes saját belátása szerint korlátozhatja a Szolgáltatásokhoz való hozzáférést is, ha mások szellemi tulajdonhoz fûzõdõ jogait megsérti, függetlenül attól, hogy megismétlik-e a jogsértést.

 

21.  Szerzõi jogi panaszok

 

Ha úgy gondolja, hogy a Szolgáltatások bármelyike ​​sérti az Ön tulajdonában vagy ellenõrzése alatt álló szerzõi jogokat, akkor értesítést küldhet az ilyen jogsértésrõl e-mailben ([email protected]), az alábbiak szerint.

 

A képgazda által képviselt ügynök neve:

Cím:

Telefonszám:

Faxszámra:

Email cím:

 

Felhívjuk figyelmét, hogy ha tudatosan hamisan állítja be az anyagot vagy tevékenységet jogsértõ értesítésében, akkor bármilyen kárért - beleértve a költségeket és az ügyvédi díjakat -, amelyeket nekünk vagy az állítólagos jogsértõnek okozunk, a felelõsség Önt terheli az ilyen hamis nyilatkozatokra hagyatkozásunk eredményeként az állítólagosan jogsértõ anyagnak vagy tevékenységnek az eltávolításához vagy a hozzáférés letiltásához.

 

22.  Alkalmazandó szerzõi jogi törvények és licensz

 

Ezt a webhelyet, beleértve az összes tartalmat, a vonatkozó szerzõi jogi törvények és a szerzõdés rendelkezései védik. Ön beleegyezik abba, hogy a weboldal használata során betartja az összes szerzõi jogi törvényt, és megakadályozza a tartalom jogosulatlan másolását. A Kepkuldes.com a jelen rendelkezésben kifejezetten nem rendelkezik kifejezett vagy hallgatólagos jogokkal vagy licencekkel szellemi tulajdonjogok alapján, ideértve a Kepkuldes.com által nyújtott szabadalmak, védjegyek, szerzõi jogok, üzleti titok vagy bizalmas információk alapján sem.

 

23.  Fenntartott jogok

 

A webhelyre, módszerekre és folyamatokra egy vagy több szabadalom vagy más szellemi tulajdonjog vonatkozhat, és ezekre üzleti titok és egyéb tulajdonosi jogok vonatkozhatnak. A Kepkuldes fenntartja az összes ilyen jogot.

 

24.  Szoftver

 

Bármely szoftver, beleértve az ilyen szoftver által létrehozott fájlokat vagy képeket, az ilyen szoftvert („szoftver”) kísérõ adatokat és adatokat, amelyet ezen a weboldalon használnak vagy elérhetõk, a Kepkuldes vagy annak engedélyesei szerzõi jogvédelem alatt álló munkája. Hacsak másutt nem rendelkezik, akkor van licenc arra, hogy a szoftvert nem kizárólagos alapon használja ezen a webhelyen kifejezetten meghatározott célokra. A törvény által megengedett esetek kivételével, a Szoftvert semmilyen más célra nem szabad felhasználni, illetve megpróbálhatja megfejteni, bontani, szétszerelni vagy megtervezni a Szoftver bármelyikét, amely a Webhely egy részét alkotja, vagy bármilyen módon alkotja azt.

 

25.  Nyílt forráskód

 

A webhely idõnként támaszkodhat bizonyos nyílt forráskódú könyvtárak és segédprogramok használatára. A Szolgáltatások regisztrálása vagy használata azt jelenti, hogy elolvasta és megértette a nyílt forrású könyvtárak feltételeit. A Kepkuldes minden felelõsséget elhárít az ilyen nyílt forráskódú könyvtárak feltételeinek megsértéséért

 

26.  Tartalom

 

While we try our best to reduce any mistakes, Kepkuldes does not make any guarantees for delivery output, and you agree to not hold Kepkuldes liable for any damages, expenses, or losses incurred from missed deadlines.

 

The nature of image upload, and Image hosting service cannot entirely guarantee a 100% error free delivery. You are fully responsible for reviewing and approving all output that Kepkuldes provides you before using the output for any reason.

 

27.  Cookie tájékoztató

 

Webhelyünk sütiket használ. A sütik nem tartalmaznak személyesen azonosítható információkat, ám ezek nélkül webhelyek egyes elemei nem mûködnek megfelelõen. A sütik a modern böngészõk alapvetõ jellemzõje. Kisméretû fájlok, amelyeket a böngészõben tárolnak, és amelyek segítségével a webhelyek hatékonyan mûködnek.

 

Néhány süti, amelyeket használunk, elengedhetetlenek webhelyeink megfelelõ mûködéséhez - például emlékeztet arra, hogy bejelentkezett. Más sütik felhasználhatók az online élmény személyre szabásához, az utazás nyomon követéséhez. weboldalunkon keresztül (hogy maximalizáljuk tapasztalatait és segítsen nekünk megérteni, hogyan javíthatjuk), vagy elemezzük a promóciók sikerét. Egyéb sütik harmadik felektõl származhatnak, például közösségi oldalak, társult vállalkozások vagy partnerek. A sütikre vonatkozó irányelveinkkel kapcsolatos további információkért kérjük, látogasson el a sütikre vonatkozó irányelv oldalra.

 

28.  Reklámok és promóciók; Harmadik féltõl származó termékek és szolgáltatások

 

A Kepkuldes harmadik felektõl származó hirdetéseket és promóciókat futtathat a weboldalon, vagy egyéb információkat szolgáltathat a weboldalon található harmadik fél termékeirõl vagy szolgáltatásairól, vagy linkeket hozhat hozzájuk. Az ilyen üzleti felekkel folytatott üzleti kapcsolatai, levelezése vagy promócióiban való részvétele, valamint az ilyen üzletekkel vagy promóciókkal kapcsolatos feltételek, garanciák vagy nyilatkozatok kizárólag közted és a harmadik felek között vannak. A Kepkuldes nem vállal felelõsséget semmilyen veszteségért vagy kárért, amely az ilyen üzletek vagy promóciók eredményeként, vagy a nem-Kepkuldes-i hirdetések vagy egyéb, a Szolgáltatásokkal kapcsolatos egyéb információkkal kapcsolatos információk megjelenésébõl fakad.

 

29.  Elfogadható felhasználási politika

 

Az alábbiakban ismertetjük a Kepkuldes „elfogadható felhasználási irányelveit”: Ön vállalja, hogy nem használja a Webhelyet vagy a szolgáltatásokat bármilyen Felhasználói Tartalom gyûjtésére, feltöltésére, továbbítására, megjelenítésére vagy terjesztésére, ezekhez hasonlókra:

 

(i). megsérti bármely harmadik fél jogait, ideértve a szerzõi jogokat, védjegyeket, szabadalmakat, üzleti titkokat, erkölcsi jogokat, magánélet tiszteletben tartásának jogát, nyilvánosságra hozatali jogát vagy bármely más szellemi tulajdonot vagy tulajdonjogot;

(ii) jogellenes, zaklató, visszaélésszerû, kínzó, fenyegetõ, ártalmas, mások személyiségi jogait sértõ, vulgáris, rágalmazó, hamis, szándékosan félrevezetõ, becsületsértõ, pornográf, obszcén, nyilvánvalóan sértõ, és elõsegíti a rasszizmust, nagykereskedelem, gyûlölet vagy fizikai bármilyen bántalmazás bármely csoporttal vagy egyénnel szemben, vagy egyéb módon kifogásolható;

(iii) Kiskorúak kizsákmányolása, károsítása vagy megkísérelése bármilyen módon történõ kizsákmányolása, nem megfelelõ tartalomnak való kitéve, személyes azonosításra alkalmas információk kérése vagy más módon.

(iv) sérti bármely harmadik fél által bevezetett törvényeket, rendeleteket vagy kötelezettségeket vagy korlátozásokat;

(v). amely számítógépes vírust, féreget vagy bármilyen szoftvert jelent, amely a számítógépes rendszer vagy az adatok megrongálására vagy megváltoztatására szolgál; vagy

(vi). kéretlen vagy jogosulatlan reklám, promóciós anyag, levélszemét, spam, lánclevelek, piramis-sémák vagy másolatos vagy kéretlen üzenetek bármilyen formája, akár kereskedelmi, akár más módon;

(vii) azt az érzetet kelti, hogy tõlünk vagy bármely más személytõl vagy szervezettõl származik.

 

30.  Nincs garancia

 

A Kepkuldes szolgáltatásait és weboldalát „ahogy van”, bármiféle garancia nélkül nyújtjuk. A fentiek korlátozása nélkül a Kepkuldes kifejezetten elutasítja az összes kifejezett, hallgatólagos vagy törvényben foglalt jótállást weboldalunkon vagy szolgáltatásainkon, ideértve korlátozás nélkül a forgalmazhatóság, az adott célra való alkalmasság, a cím, a biztonság, a pontosság és a jogsértésmentesség garanciáját. A fentiek korlátozása nélkül a Kepkuldes nem vállal semmiféle garanciát vagy kijelentést arról, hogy weboldalunkra vagy annak tartalmára való belépés vagy üzemeltetés folyamatos vagy hibamentes. A Kepkuldes webhelyérõl beszerzett fájlok, információk, tartalom vagy egyéb anyagok letöltésébõl és / vagy felhasználásából eredõ felelõsséget és veszteséget nem vállal.

 

31.  Kártalanítás

 

Ön beleegyezik abba, hogy megvédi, megtéríti és ártalmatlanítja Kepkuldes-t, független vállalkozóinkat, szolgáltató Kepkuldes-t és tanácsadókat, valamint azok megfelelõ igazgatóit, alkalmazottait és ügynökeit bármilyen követeléssel, károkkal, költségekkel, kötelezettségekkel és költségekkel szemben (beleértve de nem korlátozva az ésszerû ügyvédi díjakra), amelyek a következõkbõl erednek: a) a Szolgáltatások használatából származnak vagy azzal kapcsolatosak; (b) bármilyen felhasználói tartalom vagy adat; (c) e feltételek megsértése; (d) mások jogainak megsértése; vagy (e) a Szolgáltatásokkal kapcsolatos magatartása.

 

32.  Felelõsségi nyilatkozat

 

A weboldal, szoftver és szolgáltatások általa való használata a te felelõsséged. Nem vállalunk felelõsséget a weboldal hibáiért, rendelkezésre nem állásáért. A Kepkuldes és egyéb közvetett szolgáltatói lemondanak minden garanciáról, felelõsségrõl, ami õket terhelné a weboldallal kapcsolatosan.

 

A Kepkuldes nem vállal garanciát (i) hogy bármilyen környezetben használható a weboldal/szolgáltatás/szoftver (ii) hogy a weboldal tartalma pontos, teljes és megfelelõ (iii) hogy bármilyen linkelt weboldal pontos, teljes vagy megfelelõ (iv) harmadk fél által üzemeltetett szolgáltatásokért és azok mûködéséért.

 

33.  Felelõsség korlátozása

Elfogadod, hogy a kepkuldes.com és bármilyen harmadik fél, ami ezen a weboldalon említve van, nem felelõs bármilyen kárért, beleértve, de nem kizárólag a közvetett, különleges vagy közvetlen károkat (például vállalkozásoknak okozott károk, elvesztett információ vagy adat, bevételkiesés, profitveszteség). Nem vagyunk felelõsek a webhelyhez való elérésed korlátozásáért vagy meghiúsulásáért, vagy bármely a weboldalon található, harmadik fél által biztosított tartalomért.

 

34.  CAN-SPAM Act

 

A 2003. évi nem kért pornográfia és marketing támadásának ellenõrzésérõl szóló 16 CFR 316. rész (CAN-SPAM) értelmében a Kepkuldes az összes alkalmazandó digitális kommunikációs törvényt betartja. Szolgáltatásaink részeként érvényes e-mail címre van szükség a hozzászólás megtételéhez, a termék megvásárlásához, a közösségi médiában való kapcsolattartáshoz és a hírlevelünk megszerzéséhez. Bármikor leiratkozhat az e-mailekrõl, azonban ezzel elveszíti a hozzáférést a korábbi vásárlásokhoz és a számlainformációkhoz.

 

35.  Felhasználói visszajelzés

 

A Kepkuldes lehetõvé teszi értékelés és vélemények, fényképek, videók vagy egyéb tartalmak létrehozását a weboldalon található szolgáltatásokkal és termékekkel kapcsolatban ("Visszajelzés"). A visszajelzés célja, hogy lehetõvé tegye a többi felhasználó számára, hogy értelmes képet kapjon a weboldal szolgáltatásról. A visszajelzés csak valós információkat tartalmazhat. A visszajelzésnek meg kell felelnie a törvénynek, és nem sértheti harmadik felek jogait, különös tekintettel a személyes jogokra, a védjegyekre vagy a szerzõi jogokra, valamint az adatvédelmi elõírásokra. Egyetért:

(i) az Ön által elküldött értékelések vagy vélemények csak az alkalmazandó vállalkozás, termék vagy szolgáltatás elsõ tapasztalatának alapjául szolgálnak;

(j) nem nyújt minõsítést vagy áttekintést egyetlen olyan vállalkozásról, termékrõl vagy szolgáltatásról, amely vonatkozásában verseny, tulajdonosi vagy egyéb gazdasági érdeke, munkaviszony vagy egyéb kapcsolatban áll;

k) jól láthatóan jelez, hogy a véleményét bármilyen módon szponzorálták-e vagy fizettek-e; és

(l) Az Ön véleménye megfelel a jelen feltételeknek.

 

36.  A személyes adatok és a bizalmas információk védelme

 

1. A Kepkuldes a Szerzõdés feltételei szerint feldolgozza a felhasználó személyes adatait vagy a felhasználó által szolgáltatott adatokat. A személyes adatokat a vonatkozó törvényekkel és rendeletekkel összhangban dolgozzuk fel, a Kepkuldes adatvédelmi politikájának megfelelõen, amelybe a Felhasználó beleegyezik a megállapodás megkötésekor.

2. A Felhasználó kijelenti és garantálja, hogy jogosult a jelen feltételekben említett személyes adatok továbbítására és feldolgozására a Kepkuldes számára a megállapodás teljesítése tekintetében.

3. A Felhasználó megõrzi a Kepkuldes részére átadott személyes adatok címét.

4. A Felhasználó teljes mértékben kártalanítja a Kepkuldes-t minden olyan harmadik fél követelésével szemben, amely bármilyen módon felmerül és / vagy kapcsolódik a személyes adatoknak a Kepkuldes által a Platformon és / vagy a Szolgáltatásokon keresztül történõ feldolgozásához, vagy a harmadik személynek szolgáltatást nyújtó harmadik félhez. Kepkuldes ebben a tekintetben.

 

37.  Szolgáltatás változása

 

A Kepkuldes fenntartja a jogot, hogy elõzetes értesítés nélkül ideiglenesen vagy véglegesen megváltoztassa vagy megszüntesse a Szolgáltatásokat vagy azok bármely szolgáltatását vagy részét. Ön beleegyezik abba, hogy a Kepkuldes nem vállal felelõsséget a Szolgáltatások vagy azok bármely részének módosításáért, felfüggesztéséért vagy megszüntetéséért.

 

38.  Információs és adatvédelmi nyiatkozat

 

A Kepkuldes vállalta, hogy megóvja személyesen azonosítható adatainak titkosságát és magánéletét. Kérjük, olvassa el a Kepkuldes adatvédelmi nyilatkozatát, amely további információt nyújt személyes adatainak gyûjtésérõl, felhasználásáról és védelmérõl. A weboldal használatával kifejezetten hozzájárul és elfogadja a Kepkuldes adatvédelmi nyilatkozatát, és ha az Európai Unióban tartózkodik, akkor kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a Kepkuldes személyes adatait továbbítsa, feldolgozza és tárolja az Európai Unión belül és kívül.

 

39.  Hozzájárulás az elektronikus kommunikációhoz

 

Szerzõdéses célból Ön (1) beleegyezik abba, hogy elektronikus formában, például e-mailben, elektronikus formában, például e-mailben fogadjon kommunikációt, hogy különleges ajánlatokat és promóciót biztosítson; (2) beleegyezik abba, hogy minden olyan feltétel, megállapodás, értesítés, közzététel és egyéb kommunikáció, amelyet a Kepkuldes Önnek elektronikus úton e-mailben nyújt Önnek, megfelel minden olyan jogi követelménynek, amelyet az ilyen kommunikáció megfelelne, ha írásbeli lenne. Ez az albekezdés nem érinti az Ön törvényes jogait.

 

40.  Kiskorúak adatvédelme (COPPA)

 

A Kepkuldes tiszteletben tartja a gyermekek magánéletét, és elkötelezettek vagyunk a gyermekek online adatvédelmi törvényének (COPPA) betartása mellett. Ez a gyermekek adatvédelmi irányelve leírja a 13 év alatti gyermekektõl származó személyes adatok gyûjtésével kapcsolatos gyakorlatunkat. Ez a webhely tudatosan nem gyûjt, használja és nem terjeszti a 13 év alatti gyermekektõl származó személyes információkat elõzetes szülõi hozzájárulás nélkül, vagy Kepkuldes szolgáltatásokat nyújtunk 13 év alatti gyermekek számára, kivéve a COPPA engedélyeit. Szolgáltatását azonban 13 év alatti gyermekek számára is nyújthatjuk, de egy szülõi gondviselõ felügyelete mellett.

 

 

41.  Tartalom megbízhatósága

 

Ne támaszkodj a weboldalon található tartalomra döntések, intézkedések meghozatalánál, végrehajtásánál vagy annak elmulasztásánál, különösen a felhasználók által feltöltött tartalmakra.

 

42.  Büntetõjogi mentesség

 

Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy a Feltételek bármilyen megsértése vagy megsértése azonnali és helyrehozhatatlan károkat és károkat okozhat a Kepkuldes számára. Ennek megfelelõen, a jelen Feltételek bármely más rendelkezésétõl vagy más alkalmazandó jogi követelményektõl függetlenül, Ön elismeri, és a Kepkuldes fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint azonnal elõzetes intézkedést kérjen és szerezzen (ideértve - korlátozás nélkül - ideiglenes korlátozási rendelkezéseket), és kérjen és szerezzen be állandó rendelkezés a jelen Feltételek megsértése vagy megsértése esetén. A Kepkuldes rendelkezésére álló jogorvoslati lehetõségek mellett minden egyéb jogorvoslaton kívül a Kepkuldes a jelen Feltételekben szereplõ bármely kifejezés konkrét teljesítését kérheti, ideértve, de nem korlátozva az elõzetes vagy állandó rendelkezést.

 

43.  Irányadó jog és joghatóság

 

Ezeket a feltételeket minden tekintetben a Magyar Alkotmánybíróság (Magyarország: Magyarország Alkotmánybírósága) és az Európai Unió GDPR-rendelete szabályozza és értelmezi. Ön beleegyezik abba, hogy minden esetleges igényét vagy vitáját választottbírósági úton kell megoldani. Ön és a Kepkuldes.com egyetértenek abban, hogy alávetik magukat a Magyar Alkotmánybíróság (Magyarország: Magyarország Alkotmánybírósága) nem kizárólagos joghatóságának; A magyar joghatóság alá tartozó követelések esetén Ön és a Kepkuldes.com vállalják, hogy a Magyar Alkotmánybíróság joghatósága alá tartoznak (magyar: Magyarország Alkotmánybírósága).

 

A jelen Feltételekbõl és a Szolgáltatások igénybevételébõl adódó bármilyen vitára választottbírósági eljárás folyik, tekintet nélkül a kollíziós szabályokra vagy alapelvekre, amelyek bármely más joghatóság törvényeinek alkalmazását eredményeznék. A felek közötti minden olyan vita, amely nem választottbírósági eljárás tárgyát képezi, vagy amely a kis értékû követelésekkel foglalkozó bíróságon nem tárgyalható, így azt választottbírósági úton rendezik.

 

44.  Felfüggesztés

 

A Kepkuldes fenntartja a jogot, értesítés nélkül és saját belátásunk szerint, hogy felmondja a Szolgáltatások használatára vonatkozó engedélyét, és megakadályozza vagy megakadályozza a Szolgáltatásokhoz való jövõbeni hozzáférését és azok használatát.

 

45.  Elkülönítés

 

Ha a jelen Feltételek bármelyik része jogellenesnek, érvénytelennek vagy bármilyen okból végrehajthatatlannak minõsül, akkor ezt a rendelkezést a jelen Feltételektõl elválaszthatónak kell tekinteni, és nem érinti a fennmaradó rendelkezések érvényességét és végrehajthatóságát.

 

46.  Szerzõi jog licensze

 

Copyright (c) 2020 Kepkuldes.com. E feltételek kifejezett rendelkezéseire is figyelemmel:

 

a) Az engedélyezõkkel együtt a Kepkuldes weboldalán és a weboldalon található anyagon minden szerzõi és egyéb szellemi tulajdonjogot birtokolunk és irányítunk; és

b) A Kepkuldes weboldalán található összes szerzõi és egyéb szellemi tulajdonjog, valamint a weboldalunkon található anyag fenntartva.

 

47.  Kapcsolatfelvétel

 

Ha bármilyen kérdése van a jelen Általános Szerzõdési Feltételekkel kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: [email protected]