likner: Mi ez az új anonim chatelős app?

Posted by

Megérkezett a legújabb, 2024-ben fejlesztett ingyenes magyar chatalkalmazás, és egyből iOS-re és Androidra is elérhető. A lényege egyszerűen összefoglalható: képek nélkül lehet chatelni.

Képek nélküli chatelés?

Igen! A likner lényege, hogy elképesztően egyszerűen létrehozunk egy profilt, tényleg, nem vicc, fél perc alatt. Alig kell megadni pár adatot, mindössze egy névre, a nemedre és a korodra van szükség. Ezekre is csak azért, hogy utána te is válogathass mások közül a nemük és a koruk alapján. 😊 Ráadásul névből sem kell megadni teljes nevet, lehet egy becenév, kitaláció, bármi. Végső soron ez gyakorlatilag egy anonim chatapp!

Innentől pedig egyszerű a dolog. A likner profilokat mutat nekünk, amiket vagy kedvelünk a bemutatkozásuk alapján, vagy nem. Ha kedveljük egymást valakivel, azonnal indulhat a chatelés.

A chatfelület pedig elképesztően jó: gyakorlatilag olyan, mint Messengeren. Beceneveket állíthatunk be, reagálhatunk üzenetekre, hangüzeneteket, gifeket küldhetünk. Akár még képeket is, úgyhogy ha valaki a beszélgetés egy szintjén megmutatná magát beszélgetőpartnerének, erre is van lehetősége. De az app készítői gondoltak a visszaélésekre: ahhoz, hogy ne kapjunk kéretlen intim vagy egyéb képeket, minden kép el van homályosítva, mikor megkapjuk. Csak akkor oldja fel az app a homályosítást, ha szándékosan rányomunk, hogy látni szeretnénk a képet. 🥰

Na de mire jó egy ilyen app?

Bármire. Unatkozol és önmagad felvállalása nélkül chatelnél? Itt a lehetőség!
Barátkoznál, de unod, hogy a társkeresőkön ezt lehetetlen megtenni, mert mindenki többet akar? Itt biztos van lehetőség csak barátkozni.
Társat keresnél? Itt van lehetőséged egy kis plusz izgalommal: először nem a külsejét, hanem a belsőjét látod a másik félnek. Veszíthetsz vele? Nem gondolom, egy próbát ez is megér!