Mi az a Kepkuldes.com?

Posted by

A Kepkuldes.com egy ingyenes online szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen ossza meg képeit másokkal. Akár egy fotót szeretne megmutatni a barátainak, akár egy prezentációt készítene a munkahelyén, a Kepkuldes.com segítségével könnyedén feltöltheti és megoszthatja képeit.

A Kepkuldes.com használata nagyon egyszerű. Csak válassza ki a feltölteni kívánt képet a számítógépéről vagy mobil eszközéről, és kattintson a “Feltöltés” gombra. A szolgáltatás automatikusan létrehoz egy rövid linket, amelyet elküldhet e-mailben, üzenetben vagy közösségi médiában. A linkre kattintva bárki megtekintheti a feltöltött képet.

A Kepkuldes.com biztonságos és megbízható. A feltöltött képek nem kerülnek nyilvános megjelenítésre, és csak azok láthatják őket, akiknek elküldi a linket. A képek minősége nem romlik a feltöltés során, és nem veszítenek az eredeti méretükből. A szolgáltatás támogatja a legnépszerűbb képformátumokat, mint például JPG, PNG, GIF és BMP.

Ahogy a RandomCucc is írja, “kepkuldes.com egy egyszerű, gyors és kényelmes képmegosztó oldal”.

A Kepkuldes.com egy ideiglenes képmegosztó szolgáltatás. Ez azt jelenti, hogy a feltöltött képek nem maradnak fenn örökre, hanem automatikusan törlődnek egy bizonyos idő után. A Kepkuldes.com esetében ez az idő maximum 1 hét.

A Kepkuldes.com egy kiváló választás, ha gyorsan és egyszerűen szeretne képeket megosztani másokkal. Próbálja ki most, és fedezze fel az előnyeit!