Windows alkalmazás - egy gombnyomásos feltöltés! A képernyőn egy négyszöget kijelölve választhatod ki, hogy mit szeretnél feltölteni.Feltöltés (Max. 40mb)A feltöltéshez kattints a Feltöltés négyzetre!
A feltöltés után egyből megnyitódik a kép közvetlen (direkt) linkje, ezt kimásolva küldheted el másoknak.
Miért nem érdemes 18 éven aluliakról meztelen képet küldeni vagy kapni?
A Képküldés lényege, hogy ismerőseinkkel megoszthassuk fényképeinket úgy, hogy azokat más ne láthassa. A kepkuldes.com a képfeltöltés után a képeket meghatározott ideig eltárolja, úgy, hogy azokhoz csak azok férhessenek hozzá, akiknek a képfeltöltő elérést biztosított ehhez.
A képküldés bármilyen eszközről (akár számítógépről, akár laptopról, akár táblagépről, akár telefonról) jól működik. A képfeltöltés után a képet link formájában oszthatjuk meg.
A képküldés nem csak egy kép egy-egy ismerősnek való elküldésre használható. Weboldalakhoz, fórumokhoz, levelekhez, aláírásokhoz, bármihez, hiszen a képekhez közvetlen elérést biztosítunk. A kepkuldes próbálja a lehető leggyorsabb képfeltöltést biztosítani regisztráció és technikai ismeret igénye nélkül.
A képek maximális mérete jelenleg 40MB, de igény esetén az [email protected] e-mail címen lehet kérni egy-egy nagyobb kép eltárolását.
A fényképek igény esetén biztonságos kapcsolaton (SSL) is elérhetőek.
A kepkuldes.com mindent megtesz a szerzői, személyes és egyéb más jogok jogok megsértésének elkerüléséért, azonban ha mégis erre kerülne sor, egy kép eltávolítását az [email protected] címen lehet kérni.

Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat


Mi az a szelfi?

A hivatalos jelentése: "fénykép önmagadról, általában általad elkészítve". Egy másik definíció szerint olyan fénykép, amelyet valaki saját magáról készít, majd egy közösségi oldalra feltölti. A hozzá legközelebb álló magyar kifejezés az önfotó. A szelfi az angol selfie fonetikusan leírt változata, amely az angol self visszaható névmásból keletkezett.